אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה לעוגת תפוז שוקולד מושלמת.
- 3 ביצים
 - 1 כוס מיץ תפוזים (חד פעמי לשתייה חמה)
 - 1 כוס שמן (חד פעמי לשתייה חמה)
 - 1 כוס סוכר (חד פעמי לשתייה חמה)
 - 2 שקיות סוכר וניל (20 גר')
 - 1 שקית אבקת אפייה (10 גר')
 - 2 כוסות קמח (חד פעמי לשתייה חמה)
 - כף שוקולית
 - כף קינמון
 - 2 כפות קוקוס (לא חייב)
 - חופן שוקולד צ'יפס
 - סירופ מייפל לזילוף על העוגה המוכנה
 
אופן ההכנה
- לחמם תנור ל- 180 מעלות.
 - בקערה או במיקסר לערבב ביצים, תפוזים, שמן, סוכר, אבקת אפייה וקמח היטב לבלילה אחידה.
 - בקערה נפרדת לערבב שוקולית, קינמון, קוקוס ושוקולד צ'יפס.
 - בתבנית בינונית משומנת למזוג חצי מהבלילה.
 - לזרות מעליה את תערובת השוקולד.
 - למזוג מעל את המחצית שנייה של הבלילה.
 - לאפות כ- 40 דקות או עד שנועצים קיסם ויוצא יבש.
 - להוציא מהתנור, לחורר את העוגה עם קיסם ולמזוג סירופ מייפל.
 
סרטון המדגים את כל שלבי הכנת העוגה:
