5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

איילת ממן משתפת אותנו במתכון שלה למפרום אפוי בתוספת אורז ובולונז.

מצרכים להכנת מפרום אפוי בתנור עם אורז ובולונז:

400-500 גרם בשר בקר צלעות טחון
1 בצל קצוץ דק
חופן פטרוזיליה קצוצה דק
מעט שמן
מעט סודה (שתייה קלה)
מלח ופלפל שחור גרוס
פפריקה מתוקה
כמון
מעט אבקת מרק עוף
3 תפוחי אדמה
כורכום
כוס אורז לא מבושל
4 עגבניות מגורדות
1 רסק עגבניות קטן

אופן הכנה:

סרטון עם מתכון נוסף למפרום אפוי:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות