דרגו את המתכון
הילה ליברטי משתפת אותנו במתכון שלה לפרחי פילו במילוי כבד עוף.
- 3-4 דפי פילו
- כבדי עוף מוכשרים
- 2 בצלים חתוכים לרצועות
- 3-4 שיני שום
- תבלינים
אופן הכנה:
- הכנתי מ 3-4 דפי פילו מופשרים .
- לשמן כל דף ולחתוך למרובעים .
- להניח אותם בתבניות מאפינס ולאפות כ 10 דקות ב 170 מעלות או עד שהם זהובים.
- במחבת לטגן את הבצל עד להזהבה קלה להוסיף.
- כורכום כמון פפריקה מתוקה/חריפה תבלין עוף או פרגית מלח פלפל.
- לערבב להוסיף את השום הקצוץ ואת כבדי העוף לאחר טיגון קצר לקרר מעט ולמלא את פרחי הפילו.תהנו הילה.?