דרגו את המתכון

רבים מנסים להכין פנקייקים עבים אבל לרוב מתקבלים במרבית המתכונים פנקייקים שטוחים.

אז מה הסוד לפנקייקים עבים?

אלו הטיפים שיהפכו את הפנקייקים שלכם לעבים:

  1. על מנת שהפנקייק ייצא עבה,יש לקנות רינג ייחודי(ניתן להשיג בכל חנויות המתמחות באפיה),הרינג יוצר גודל אחיד של פהקייקים ואנחמו שופכים לתוכו יותר בלילה וכך אנחנו יוצרים גובה,אם נשפוך יותר בלילה למחבת ללא רינג זה יתפזר לרוחב ולא לגובה.לפני שמשתמשים ברינגים יש לטבול אותם בשמן על מנת שהפנקייק ישתחרר בקלות
  2. חשוב להשתמש באבקת אפיה טריה ולא כזאת ששוכבת בארון על מנת לקבל פנקייק עבה ותפוח,לאחר 3 חודשים אבקת אפיה מאבדת מהיעילות שלה,אז לפני שאתם מכינים פנקייק בפעם הבאה,בקרו בסופר הקרוב וקנו אבקת אפיה חדשה.
  3. לא ניתן להחליף את אבקת האפיה בקמח תופח מאחר ובקמח תופח יש כמות קטנה יותר של אבקת אפיה,לאותם אנשים שמרגישים טעם לוואי כאשר יש אבקת אפיה,מומלץ לקנות אבקת אפיה ללא אלומיניום.
  4. לאחר שיש לנו בלילה,יש לתת לה לפחות 10 דקות בטמפרטורת החדר(לכסות) על מנת שאבקת האפיה תכנס לפעולה.
  5. הבלילה אמורה להיות סמיכה ולא להתרגש מהגושים בבלילה,לערבב עם כף עץ עד שהחומרים מתאחדים,אסור לערבב יותר מדיי.
רינג לפנקייק עבה

מצרכים לפנקייקים עבים:

אופן הכנה:

לגרסת פרווה ניתן להחליף את החלב במים או מיץ תפוזים ואת החמאה במחמאה(מרגרינה בטעם חמאה)

מכישים עם סירופ מייפל אמיתי,סירופ שוקולד ואם רוצים להתפרע אז עם קצפת וגלידה,ניתן לקשט עם אוכמניות ופטל כמו בתמונה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות