מרי שרעבי משתפת אותנו במתכון של עוגת פירות יבשים לט"ו בשבט.
אז מה בעצם צריך בכדי להכין עוגת פירות יבשים לט"ו בשבט?
- 1 כוס ועוד 3/4 כוס של קמח תופח
 - 3 ביצים
 - 3/4 כוס סוכר
 - 1/4 כוס מיץ תפוזים/תפוחים
 - 1 חפוח גדול מגורד במגרדת
 - 1/2 כפית קינמון
 - 1/2 כוס שמן
 - 1 וחצי כוסות פירות יבשים חתוכים קטן(פפאיה, אננס, שזיפים, צימוקים, חמוציות, פיסטוקים לא קלויים, אגוזי מלך, וכל מה שבא לכם)
 
אופן הכנה של עוגת פירות יבשים לט"ו בשבט:
- מכניסים לקערה את הביצים (לא מפרידים) ואת הסוכר ובעזרת מטרפה ידנית מקציפים במשך דקה וחצי ואז ממזגים את כל שאר המרכיבים.(ממליצה להתחיל מהמרכיבים הרטובים ).
 - משמנים תבנית אינגליש קייק ויוצקים פנימה את כל העיסה.
 - מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות במשך 35-40 דקות במצב אפיה.
 - כשנוציא את העוגה מהתנור בעודה חמה נטפטף על כולה מיץ תפוזים.
 
