חיפוש

שטרודל תפוחים מבצק עלים ב-5 דקות

שטרודל תפוחים מבצק עלים

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

אתי חזיזה משתפת אותנו במתכון של שטרודל תפוחים מבצק עלים.

מצרכים להכנת שטרודל תפוחים מבצק עלים:

  • 10 תפוחים (לא משנה איזה סוג תפוחים) מקולפים ומגורדים בפומפיה (לסחוט את כל המיץ)
  • 6 כפות גדושות סוכר (ניתן פחות או יותר בהתאם לרמת המתיקות הרצויה)
  • 2 כפיות קינמון
  • אגוזים קצוצים
  • ביצה טרופה להברשה
  • אבקת סוכר לפיזור
  • בצק עלים מחולק ל-2 ואז לרדד

אופן הכנה:

  1. בקערה לשים את מחית התפוחי עץ,סוכר,קינמון ולערבב היטב למחית אחידה.
  2. לוקחים את אחד מבצק העלים המרודד,מפזרים אגוזים קצוצים ואז לשים במרכז הבצק את מילוי התפוחים ולגלגל ואז לחזור על הפעולה עם הבצק עלים השני.
  3. למרוח ביצה ולאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות מצב טורבו למשך 40 דקות.
  4. לאחר 40 דקות להוציא מהתנור את השטרודל ,מומלץ להגיש חמים עם אבקת סוכר מעל וכדור גלידה.

סרטון עם מתכון נוסף לשטרודל תפוחים :

שטרודל תפוחים מתכון נוסף:

מתכון נוסף של שטרודל תפוחים מבצק פילאס:

מצרכים:

  • בצל פילאס/עלים
  • 4 תפוחים
  • כפית קינמון
  • כף קרונפלור
  • שלושת רבעי כוס אבקת סוכר

אופן הכנה:

  1. לקלף ולחתוך קוביות קטנות את התפוחים ולשים בקערה לשים מעליהם את האבקת סוכר הקינמון והקרונפלור לערבב היטב.
  2. לפתוח את הבצק ולשים את מלית התפוחים ולסגור לאיזה צורה שאוהבים.
  3. לאפות בתנור 200 מעלות עד להזהבה.
  4. לאחר הצינון לפזר מעל אבקת סוכר

מתכון נוסף של שטרודל תפוחים פילו:

מצרכים:
  • 4 תפוחי גרנד סמית מקולפים וחתוכים לקוביות
  • רבע כוס סוכר
  • כפית קינמון
  • כף קורנפלור
  • 2 כפות דבש
  • תמצית וניל
  • חצי כוס אגוזים קצוצים
  • חמאה מומסת.
  • חצי כוס אגוזים טחונים
  • חבילת עלי פילו שהפשרנו כל הלילה.

אופן הכנה:

  1. בקערה שמים את קוביות תפוחי עץ,רבע כוס סוכר,כפית קינמון,כף קורנפלור,2 כפות דבש,תמצית וניל ולערבב טוב ולשים חצי שעה בצד
  2. להוציא עלי פילו,להניח דף אחד על ניר אפיה , את היתר לכסות עם מגבת שלא יתביישו.
  3. למרוח את העלה עם חמאה מומסת , לפזר אגוזים טחונים, לקחת שוב דף פילו להניח מלמעלה.
  4. להבריש בחמאה מומסת לפזר אגוזים טחונים.
  5. לעשות אותו הדבר עם עלי פילו שלישי.
  6. להניח בקצה של הפילו מעיסת התפוחים שסיננו מנוזלים לגלגל לרולדה ולהבריש עם חמאה.
  7. לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות עד הזהבה בערך 30 דקות.
  8. לצנן ולפדר עם אבקת סוכר ,לי יצא 3 רולדות.

מתכון נוסף לשטרודל תפוחים וינאי

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות