עוגת קרם שניט – מילפיי
יש שקוראים לה עוגת קרם שניט,יש שמכנים אותה מילפיי ויש שקוראים לה עוגת נפוליאון,לא משנה איך תקראו לה זאת עוגת ילדות עם טעמים של פעם.
היא הייתה מככבת בכל קונדיטוריה בשנות ה-80 וגם במכולות השכונתיות.
אז קבלו מתכון מנצח של קרם שניט של אתי ממן.
חבילת בצק עלים
מצרכים לקרם פטיסייר:
4 חלמונים
חצי כוס סוכר
חצי כוס קורנפלור
כפית מחית וניל
כוס חלב
500 גרם שמנת מתוקה
קרם פטייסייר מתכון
טארט קרם פטיסייר עם פירות יער
מתכוני עוגות נוספים
אופן הכנה:
בסיר על להבה בינונית מרתיחים את החלב עם הסוכר, מוסיפים חלמונים וטורפים במהירות, מוסיפים קורנפלור, מחית וניל וטורפים עד להסמכה.
מכניסים למקרר למשך שעתיים.
מקציפים לקצפת רכה את השמנת, מוסיפים את הקרם ומקציפים.
אופים את הבצק ב 150 מעלות, חותכים מלבנים ובעזרת שקית זילוף מזלפים על הבצק באופן שווה, יוצרים 3 שכבות.
מפדרים אבקת סוכר ושומרים במקרר.
קרם שניט קרין גורן מתכון מהיר:
מתכון נוסף של קרם שניט ביתי: