דרגו את המתכון
קציצות חזה עוף מטוגנות מתכון מנצח
מלי וחן במטבח משתפים איך מכינים קציצות עוף מושלמות.
מתכון לקציצות עוף מטוגנות של מלי:
500-700 גר' חזה עוף טרי
1 בצל
צרור פטרוזיליה וכוסברה
פלפל שחור
פפריקה אדומה
מעט כורכום
2-3 כפיות שטוחות אבקת מרק עוף
מלח לפי הטעם
2-3 כפות שמן
אופן הכנה מופיע בהמשך
מתכוני קציצות עוף נוספים :
קציצות עוף מטוגנות לילדים – מתכון מנצח
קציצות עוף בהכנה מוקדמת
קציצות עוף ירוקות של תומר תומס
מתכון עם סרטון להכנת קציצות עוף מטוגנות של חן במטבח:
אופן הכנה:
1. לטחון במטחנת בשר את חזה העוף יחד עם בצל, פטרוזיליה וכוסברה ולהעביר לקערה.
2. להוסיף את התבלינים מעט מכל תבלין, מלח ושמן ולערבב היטב.
3. לחמם שמן במחבת ולטגן משני הצדדים.
4. להניח על נייר סופג.