דרגו את המתכון
בורקס בשר מבצק עלים מתכון מנצח
דיקלה אוחיון משתפת אותנו במתכון מושלם של בורקס בשר מבצק עלים.
מצרכים:
חבילה בצק עלים
חצי קילו בשר טחון
בצל גדול קצוץ
כורכום כף שטוחה
פלפל שחור חצי כפית
מרק עוף – כף
כפית גדושה כמון
1 ביצה
אופן הכנה יופיע בהמשך
מתכונים נוספים של בורקס:
בורקס בשר מתכון קל לשבת
בורקס בשר מושלם מבצק עלים
בורקס חתונות עם בשר ורוטב פטריות
מתכון נוסף עם סרטון של בורקס בשר של חן במטבח:
אופן הכנה:
1. לטגן הבצל.לפורר עליו את הבשר טחון ולערבב ומייד כשמשנה צבעו לשבור מעל הכל ביצה ולערבב מהר.
2. להוסיף התבלינים , ולערבב עוד דקה ולכבות.
3. לפתוח בצק עלים , למלא באמצע ולגלגל.למרוח ביצה ולפזר שומשום ולאפות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד להשחמת הבורקס.