סופלה שוקולד המתכון ששבר את הרשת
נועם זיגדון משתפת אותנו במתכון מושלם של סופלה שוקולד.
מצרכים:
2 חלמונים
חצי כוס סוכר
1/4 כוס קמח
חבילת שוקולד לבן אופציונלי
150 גרם שוקולד מריר משובח
150 גרם חמאה
2 ביצים
אופן הכנה מופיע בהמשך
מתכונים נוספים של סופלה:
סופלה שוקולד מושלם ומושחת
סופלה שוקולד מתכון מנצח של תומר תומס
סופלה שוקולד כמו במסעדות של אייל הררי
סרטון המדגים את כל שלבי הכנת הסופלה שוקולד:
אופן הכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה גדולה..
3. מוסיפים את הביצים, החלמונים והסוכר לתערובת השוקולד והחמאה ובוחשים היטב..
4. מוסיפים את הקמח לתערובת ובוחשים עד שלא רואים את הקמח. כמה שמערבבים פחות כך הסופלה יוצא יותר טעים!.
5. יוצקים את התערובת לתבניות מאפינס ומכניסים לתנור ל-5-8 דקות בלבד(שלב זה קריטי מאוד דקה יותר מידי וזה סתם יהיה עוגה רגילה).
6. מוציאים את הסופלה בזהירות מהתבניות ומפזרים מעט אבקת סוכר. בתאבון!.
*אם אתם רוצים שהמנה תיראה יותר מפוארת, אחרי שיצקתם לתבניות את התערובת הכניסו גם 2 קוביות שוקולד לבן (להפתעה).