פסטה קנלוני במילוי גבינה מטורפת במיוחד
לינדה לגנואר משתפת אותנו במתכון לפסטה מושלמת
מצרכים:
13 צינורות קנלוני
למלית גבינות:
1 ½ מיכלי קוטג'
1 ½ כוסות מוצרלה מגוררת
מלח ופלפל לפי הטעם
1 ביצה טרופה
לרוטב רוזה:
1 רסק עגבניות
1 כפית שום כתוש
1 כף חמאה
1 כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
1 כפית סוכר
½ כפית כמון
½ כפית כרכום
½ כוס מים רותחים (100 מ"ל)
1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
חופן מוצרלה מגוררת לפיזור
אופן הכנה מופיע בהמשך
מתכונים נוספים:
פסטה ברוטב רוזה מתכון מושלם
פסטה ברוטב רוזה מושלם של אורית לוי כולל סרטון
פשטידת פסטה וגבינות מושלמת
מתכון נוסף:
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור מראש על 190 מעלות.
2. נתחיל עם הרוטב – נשים בסיר את הרסק, שום, תבלינים וחמאה, ונערבב על להבה בינונית עד שהחמאה נמסה, לאחר מכן נוסיף את המים הרותחים ונביא לרתיחה.
3. לבסוף נוסיף שמנת ונבשל תוך כדי ערבוב עד שהכל רותח ומבעבע ואז נכבה להבה.
להכנת המלית – נערבב את כל חומרי המלית ונעביר לשקית זילוף. נעשה בקצה חור בינוני ונזלף מלית לתוך הקנלוני, אפשר לוותר על השקית
4. ובסבלנות למלא בעזרת כפית.
5. ממלאים משני הצדדים עד שהקנלוני מלא לחלוטין
מניחים בשכבה אחת בתבנית לא גדולה, ולצקת מעל הכל את הרוטב.
6. מפזרים עוד מוצרלה, ומכסים בנייר כסף ומכניסים לאפייה למשך 35 דקות.
7. לאחר מכן מורידים את הנייר כסף ואז אופים לעוד 10-15 דקות עד שהגבינה מזהיבה.
בתאבון !