עוגת קרמבו ממכרת
דורית אלישע משתפת אותנו במתכון ל עוגת קרמבו ממכרת
מצרכים:
6 ביצים
כוס סוכר( חד פעמי שתיה חמה)
1 אנסטנט פודינג שוקולד כשר לפסח
1 סוכר וניל
2 וחצי שמנת מתוקה
1 אנסטנט פודינג וניל כשר לפסח
1 כוס חלב
100 גר שוקולד מריר
תבנית קפיצית 24
אופן הכנה מופיע בהמשך
מתכונים נוספים:
עוגת קרמבו פרווה ביתית וקלהעוגת קרמבו נדירהעוגת קרמבו לפסח של דודו בן שמחון
פינת האוכל של סיוון משתפת אותנו במתכון נוסף לעוגת קרמבו:
אופן הכנה:
1. להפריד חלבונים ולהקציף עם כוס סוכר.
2. כ-3 דקות להוסיף ידנית בתנועת קיפול .
3. את החלמונים ואינסטנט שוקולד לרסס שמן בתבנית ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות 20 דקות לצנן את העוגה.
4. להקציף 2 שמנת מתוקה(פחות רבע כוס לשמור לציפוי )+ כוס חלב + אנסטנט וניל +סוכר וניל למרוח על הבסיס בקערית 125 גר שמנת מתוקה.
5. 100 גר שוקולד מריר שבור לקוביות .
6. לחמם דקה במיקרו לערבב טוב ולמרוח על הקרם.