חיפוש

מתכון מיוחד לפסטרמה ביתית מושלמת

פסטרמה ביתית מתכון מנצח

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

מתכון מיוחד לפסטרמה ביתית מושלמת

מתכון מיוחד לפסטרמה ביתית של צביה אורן

מצרכים:
1 קילוגרם חזה הודו נקבה (קונים מהקצב עטוף ברשת שלא יתפרק)
כבישת הנתח:
1 ליטר מים חמימים
3 כפות דבש
1 כף סוכר חום
3 כפות מלח
אבקת שום או שיני שום כתוש
עלי דפנה
פלפל שחור
פפריקה קצת
טימין
לתיבול:
1 ½ כף שמן זית
2 כפות דבש
1 ½ כף חרדל
1 כף מלח (שטוח)
1 כפית פלפל שחור
1 כף פפריקה מתוקה (שטוחה)
אופן הכנה מופיע בהמשך.



מתכונים נוספים:
פסטרמה הודו ביתית כמו בסופר
פסטרמה ביתית מתכון מושלם
מתכון לפסטרמה ביתית מושלמת של תומר תומס

מתכון נוסף:

אופן הכנה:
1. נערבב את כל חומרי כבישת הנתח עד שהסוכר, הדבש והמלח מתמוססים. ואז נשרה את הנתח בתמיסה הזו לפחות 5-6 שעות.
2. לאחר מכן נוציא ונכין את התיבול לציפוי, ונצפה את הנתח בשמן זית ונעסה היטב עם 2 כפות דבש, ועם חרדל, עיסוי עם הידיים.
3. נוסיף תבלינים, מלח, פלפל פפריקה.
4. נחמם את התנור ל-250 מעלות ואז נניח את הנתח על הרשת של התנור ומתחת את התבנית, שכל הנוזלים ירדו לשם. צולים למשך בערך ל-15 דקות.
5. לאחר מכן נוציא את הנתח ונעטוף בנייר אפיה ולאחר מכן בנייר אלומיניום.
6. ננמיך את הטמפרטורה בתנור ל-160 מעלות ונכניס את הנתח לעוד 50 דקות. תלוי בתנור של כל אחד.
7. הכי כדאי לבדוק עם קיסם שהנתח מוכן ( נוזל שקוף)
8. מקררים ואז פורסים כמו נקניק פסטרמה אמיתי. ניתן להוסיף לכל תוספת.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות