אופן הכנה:
1. מקציפים את השמנת מתוקה עם הסוכר והפודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה.
2. מוסיפים את הקוקס ומערבבים ביד.
3. יוצרים כדורים ומגלגלים בקוקוס מומלץ להקפיא לפני הגשה אבל לא חובה.
עמוד הבית » מתכונים » מתכונים לפסח » המתכון הכי מוצלח לרפאלו כשר לפסח ב- 3 דקות
המתכון הכי מושלם לרפאלו כשר לפסח מתכון של חיה שלום
מצרכים:
2 שמנת להקצפה (קופסא שחורה או מתוקה ואז לקזז קצת מהסוכר)
1/3 כוס סוכר
1 פודינג וניל
3 כוסות קוקוס
אופן הכנה:
1. מקציפים את השמנת מתוקה עם הסוכר והפודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה.
2. מוסיפים את הקוקס ומערבבים ביד.
3. יוצרים כדורים ומגלגלים בקוקוס מומלץ להקפיא לפני הגשה אבל לא חובה.