עוגת תפוזים אוורירית וממכרת
כוכבה קרמני משתפת אותנו במתכון לעוגת תפוזים אוורירית וממכרת
מצרכים:
5 ביצים (שלמות)
½1 כוסות סוכר
2 שקיות סוכר וניל
½ כוס שמן
½2 כוסות קמח
2 שקיות אבקת אפייה (20 גרם)
גרידת תפוז (מ 2 תפוזים)
כוס מיץ תפוזים
אופן הכנה מופיע בהמשך
מתכונים נוספים:
עוגת תפוזים שתמיד מצליחה
עוגת תפוזים אוורירית
עוגת תפוזים צרפתית קלה בחמש דקות.
חן במטבח משתפת אותנו במתכון נוסף לעוגת תפוזים:
אופן הכנה:
1. נכניס לקערת מיקסר 5 ביצים שלמות עם כוס וחצי סוכר ו 2 סוכר וניל ונקציף לקצף תפוח ומלא.
2. כשהקרם תפוח וצהבהב נוסיף תוך כדי ההקצפה חצי כוס שמן בהדרגה ואז להפסיק את פעולת המיקסר.
3. נוסיף לסירוגין כוס מיץ תפוזים, 2.5 כוסות קמח, אבקת אפייה וגרידת תפוז מ2 תפוזים.
4. נערבב בעדינות בתנועות קיפול על מנת שלא יהיו גושי קמח.
5. ליצוק לתבנית ולאפות בתנור על חום של 180 מעלות על תוכנית חום עליון תחתון בחלק התחתון של התנור כ 50 דקות.