חיפוש

קיש חצילים מתכון נדיר

קיש חצילים וגבינות

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

קיש חצילים וגבינות מתכון נדיר

מורן תורגמן משתפת אותנו במתכון מושלם של קיש חצילים וגבינות.

מצרכים:
לבצק:
200 גרם קמח רגיל
100 גרם חמאה או מחמאה
½ כפית סוכר
½ כפית מלח
1 חלמון
2-3 כפות מים
למילוי:
100 גרם גבינה צהובה מגורדת
100 גרם בולגרית מגורדת
1 שמנת מתוקה
2 ביצים
2 כפות קמח
תבלינים – אבקת מרק עוף (פלפל לבן, ואגוז מוסקט)
חציל פרוס דק

מתכונים נוספים:
קיש בצל ועגבניות – מתכון קל
מתכון לקיש במילויים שונים
קיש ברוקולי וגבינות

מתכון נוסף של קיש חצילים:

אופן הכנה:
1. נתחיל בהכנת הבצק – נעבד בפולסים קצרים את הקמח עם החמאה, סוכר, ומלח עד שמקבלים תערובת פירורית.
2. נוסיף את החלמון עם 2-3 כפות מים, ונעבד עד שנקבל בצק אחיד.
3. לעטוף בניילון נצמד את הבצק, ונכניס אותו למקרר למשך 30 דקות בערך.
4. נעבור להכנת המלית – נטגן עד להזהבה את החציל הפרוס. אפשר גם לסדר בתבנית, לזלף מעליו שמן זית, ולהכניס לתנור עד להזהבה. לאחר מכן נוציא ונצנן את פרוסות החציל.
5. נערבב בקערה גדולה את הגבינות עם השמנת מתוקה, ביצים, קמח, ותבלינים, עד לקבלת בלילה אחידה.
6. כעת נרכיב את הקיש – נוציא את הבצק מהמקרר, ונרדד אותו לצורת התבנית שלנו.
7. נשפוך קודם פנימה את המלית של הגבינות, ומעל נרצה לסדר את פרוסות החצילים.
8. נכניס לאפייה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 35 דקות בערך, עד שהקיש משחים.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות