קובה תפוחי אדמה מתכון נדיר
שרה יוסף משתפת אותנו במתכון מושלם של קובה תפוחי אדמה.
מצרכים:
9 תפוחי אדמה עם הקליפה האדומה
כף מרק עוף
1/4 כפית כורכום
1/4 כפית מלח
מילוי
1/2 ק"ג בשר טחון
3 בצלים יבשים קצוצים
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
1 כפית כמון
1/2 כפית צ'ילי חריף,
1/4 כפית כורכום
1/4 חבילה של פטרוזיליה קצוצה
קמח או קמח מצה
קערה עם
3 ביצים
1 כף רסק עגבניות
1/2 כפית מלח
1/2 כפית ראס אל חנות
4 כוסות מים מהברז
אופן הכנה מופיע בהמשך
מתכונים נוספים:
5 מתכונים מיוחדים של קובה מושלמת
קובה דלעת מושלמת
קובה חמוסטה מתכון מנצח
מתכון נוסף:
אופן הכנה:
1. מרתיחים את תפוחי האדמה עם הקליפה שיהיו רכים מקלפים ומועכים כמו פירה בקערה .
2. להוסיף מרק עוף ,מלח כורכום ולתת להתקרר. .
3. להכין את המלית :
לטגן בצל עד להזהבה ,להוסיף את הבשר ולהמשיך לטגן להוסיף את התיבול והפטרוזליה לערבב ולהעביר למסננת .
4. שמים בשקית קמח ובקערה את הביצים עם התיבול והמים .
5. לוקחים מעט מתפוחי האדמה עם ידיים רטובות משטחים עם הידיים כמו פיתה שמים מילוי וסוגרים היטב .
6. אפשר לעשות כמו כדור או אליפסה .
7. לטבול הקמח היטב שיכסה טוב ואז בקערה עם הביצים .
8. לחמם שמן ולטגן על אש בינונית .