חיפוש

מתכון נוסטלגי – תפוח אדום לילדים ליום העצמאות

תפוח מסוכר ליום העצמאות

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

מתכון נוסטלגי – תפוח אדום לילדים ליום העצמאות

יובל פונט משתפת אותנו במתכון מושלם של תפוח אדום מסוכר ליום העצמאות.

מצרכים:
8 תפוחים ירוקים החמצמצים
3 כוסות סוכר
כוס מים
½ כוס סירופ גלוקוזה או סירופ תירס
צבע מאכל אדום
אופן הכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים:
תפוח מסוכר תומר תומס
קינוח כוסות כחול לבן
סולרו – קינוח קייצי פרווה

מתכון נוסף לתפוח מסוכר לילדים:

אופן הכנה:
1. נשטוף עם סקוטש את כל התפוחים
2. נחתוך את גבעולי התפוחים וננעץ בהם את מקלי העץ
3. נשים נייר אפייה בתבנית ונשים עליו את התפוחים
4. בסיר נפרד נשים 3 כוסות סוכר עם כוס מים וחצי כוס סירופ גלוקוזה או סירופ תירס
5. נחמם הכל בערך 20-25 דקות עד שמגיעים לטמפרטורה של 150 מעלות
6. הוא יהיה מוכן כשהוא מבעבע, ולאחר מכן נעביר ונחכה עד שהבועות יעלמו
7. מוסיפים את צבע המאכל האדום לסיר ומערבבים
8. טובלים את התפוחים בסירופ היטב

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות