עוגת נפוליאון מושלמת ב-10 דקות
מרי קוגן משתפת אותנו במתכון מושלם של עוגת נפוליאון מהירה.
מצרכים:
1 חבילה בצק עלים מתוק של מעדנות (1 קילו)
2 חבילות שמנת מתוקה (500 מ"ל )
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
2 כפות סוכר
פניני שוקולד (להשיג בחנות לאפיה)
אופן הכנה מופיע בהמשך.
מתכונים נוספים:
עוגת קרם שניט (מילפיי) עם קרם פטיסייר מושלם
מילפיי אישי במילוי מושלם
מיני קרם שניט מתכון ששבר את הרשת
מתכון נוסף:
אופן הכנה:
1. נפשיר בצק עלים מתוק של מעדנות 24 שעות במקרר.
2. נוציא את הבצק מהמקרר קודם העבודה עליו 10 דקות בחוץ.
3. נתחיל לחתוך למלבנים שווים את הבצק, בערך 12 מלבנים.
4. נכניס לתנור שחומם מראש 170 מעלות לאפות כאשר על הבצק יש משטח ברזל שמונע מהבצק עלים להתרומם.
5. נוציא מהתנור ונניח בצד להתקררות.
לקרם וניל:
1. נקציף 500 מל שמנת מתוקה עם חבילת אינסטנט פודינג ו2 כפות סוכר.
2. נכניס לשק זילוף ונזלף מעל כל שכבה.
3. נפזר מעל פניני שוקולד (להשיג בחנות לאפיה).