דרגו את המתכון
מצרכים לעוגת תפוחים:
קרדיט מתכון: אילנה לוי
5 תפוחים לא חשוב איזה סוג
1 כוס שמן
3 ביצים
כפית קינמון
חופן נדיב אגוזים
1 חבילה שוקולד מריר
1 כוס סוכר
1 אבקת אפיה
2 כוסות קמח
1 סוכר וניל
כפית תמצית וניל
סרטון עם מתכון נוסף לעוגת תפוחים של ניקי ב:
אופן הכנה:
1. קוצצים גס את השוקולד והאגוזים ביחד במעבד מזון
2. מקלפים את התפוחים וחותכים לרבעים ואז לחתוך כל רבע לפרוסות.
3. בקערת לערבב עם מטרפה או מקצפת ביצים להוסיף את השמן,תפוחים ותמצית וניל.
4. בקערה שניה לערבב סוכר,סוכר וניל,קמח,אבקת אפיה,אגוזים ושוקולד שקצצנו וקינמון.
5. לאחד בין 2 הקערות ולהעביר לתבנית משומנת ולאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 45 דקות.
במתכון זה אילנה השתמשה בתבנית עגולה בקוטר 28