חיפוש

מתכון לסלט אבוקדו עם בצל סגול – הכי טעים שתטעמו

מתכון לסלט אבוקדו עם בצל סגול

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

סלט אבוקדו עם בצל סגול הוא מנה מרעננת ותוססת החוגגת את הטעמים של אבוקדו בשל ובצל סגול פריך.

הסלט הזה הוא תוספת מושלמת לכל ארוחה או ארוחת צהריים קלה בפני עצמה.

המרקם הקרמי של האבוקדו משתלב יפה עם הביס הקראנצ'י של הבצל הסגול, בעוד הרוטב הנוצץ מחבר הכל יחד. זהו סלט פשוט אך משביע מהיר להכנה ומפוצץ במרכיבים בריאים.

רכיבים:
– 2 אבוקדו בשל
– 1 בצל סגול קטן
– 1 לימון
– 2 כפות שמן זית כתית מעולה
– מלח ופלפל לפי הטעם
– פטרוזיליה טרייה או כוסברה לקישוט (לא חובה)

 

שלבים:
1. קולפים את האבוקדו הבשל ומוציאים את הגלעינים. חותכים את האבוקדו לקוביות בגודל ביס ומניחים אותם בקערת ערבוב.
2. קולפים את הבצל הסגול ופורסים אותו דק. מוסיפים לקערת המערבל עם האבוקדו את הבצל הסגול הפרוס.
3. סוחטים מיץ מלימון אחד על תערובת האבוקדו והבצל כדי למנוע מהאבוקדו להשחים ולהוסיף טעם הדרים מרענן.
4. מזלפים את שמן הזית כתית מעולה על תערובת האבוקדו והבצל.
5. מתבלים את הסלט במלח ופלפל לפי הטעם. הקפידו לטעום ולהתאים את התיבול לפי הצורך.
6. מערבבים בעדינות את כל המרכיבים יחד עד שנתחי האבוקדו ופרוסות הבצל הסגול מצופים באופן אחיד במיץ הלימון, שמן הזית, המלח והפלפל.
7. מעבירים את סלט האבוקדו לכלי הגשה או צלחות אישיות.
8. אם רוצים, מקשטים את הסלט בעלי פטרוזיליה או כוסברה טריים לקצת צבע ותוספת רעננות.
9. הגישו את סלט האבוקדו מיד כתוספת או תהנו ממנו כאפשרות לארוחת צהריים קלילה ובריאה. מומלץ להגיש טרי כדי לשמר את הצבעים והטעמים התוססים של המרכיבים. תיהנו מהמרקם הקרמי של האבוקדו יחד עם הביס החריף של הבצל הסגול בכל ביס!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות