חיפוש

מתכון לסלט כרוב עם שומשום – תוספת מפנקת

מתכון לסלט כרוב עם שומשום

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

סלט כרוב עם שומשום הוא סלט מרענן ופריך עמוס בטעם ותזונה.

הסלט הזה משלב את הפריכות של כרוב טרי עם אגוזים של שומשום קלוי, ויוצר מנה מענגת שמשתלבת היטב עם מגוון מנות עיקריות או יכולה לעמוד לבדה כארוחה קלה ובריאה.

זמן נדרש: 15 דקות

 

רכיבים:
– 1/2 ראש כרוב, פרוס דק
– 2 גזרים, מגוררים
– 2 בצלים קפיציים, פרוסים דק
– 2 כפות שומשום, קלוי
– 3 כפות שמן זית
– 2 כפות רוטב סויה
– 1 כף דבש או סירופ מייפל
– 2 כפות חומץ אורז
– מלח ופלפל לפי הטעם

 

שלבים:
1. מערבבים בקערת ערבוב גדולה את הכרוב הפרוס דק, הגזר המגורר והבצל האביבי הפרוס דק.
2. במחבת יבשה קולים את השומשום על אש בינונית עד שהם משחימים קלות וריחניים. מסירים מהאש ומניחים בצד.
3. טורפים בקערה קטנה את שמן הזית, רוטב הסויה, הדבש או סירופ המייפל וחומץ האורז עד לקבלת תערובת אחידה.
4. יוצקים את הרוטב על תערובת הכרוב ומערבבים עד שהירקות מצופים בצורה אחידה.
5. מתבלים את הסלט במלח ופלפל לפי הטעם, מתקנים תיבול לפי הצורך.
6. מפזרים את השומשום הקלוי על החלק העליון של הסלט, שומרים מעט לקישוט אם רוצים.
7. לזרוק את הסלט פעם נוספת כדי לפזר את השומשום באופן שווה לכל אורכו.
8. מעבירים את סלט הכרוב עם שומשום לכלי הגשה או צלחות אישיות.
9. מקשטים בתוספת שומשום קלוי, אם רוצים, ומגישים מיד.
10. תיהנו מסלט כרוב פריך וטעים עם שומשום כתוספת או ארוחה קלילה ומזינה בפני עצמה!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות