חיפוש

מתכון לעוגת גבינה פירורים קלאסית

עוגת גבינה פירורים קלאסית

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

היי, חובבי קינוחים! היום, אנחנו יוצאים למסע מתוק לתחום עוגת הגבינה הקלאסית פירורים – יצירת מופת שתגרום לבלוטות הטעם שלכם לרקוד משמח.

בואו נצלול לתוך העולם המענג של טוב קרם ופירורים פריכים.

המקור של עוגת גבינה פירורים קלאסית

לעוגת הגבינה הקלאסית יש שורשים בהיסטוריה העשירה של עוגות גבינה בסגנון ניו יורק. נולדה במטבחים השוקקים של התפוח הגדול, הקינוח הזה הפך לסנסציה עולמית.

המרקם הקטיפתי שלו וציפוי הפירורים שאי אפשר לעמוד בפניו הפכו אותו לסופרסטאר קינוח.

רכיבים להכנת עוגת גבינה פירורים קלאסית

עבור הקרום:

  • 1 1/2 כוסות פירורי קרקר גרהם (התכוננו לעשות קצת רעש עם המערוך הזה)
  • 1/4 כוס סוכר
  • 1/2 כוס חמאה מומסת (כי חמאה עושה הכל טוב יותר)

למילוי:

  • 600 גרם גבינת שמנת, מרוככת (לכו על הגרסה המלאה בשומן – פנקו את עצמכם!)
  • 1 כוס סוכר (התראה על שיניים מתוקות!)
  • 1 כפית תמצית וניל (וניל טהור לאווירה אותנטית זו)
  • 4 ביצים גדולות (טמפרטורת החדר – אנחנו רוצים שהן יחגוג עם גבינת השמנת)

לציפוי:

  • 1/2 כוס קמח לכל מטרה
  • 1/4 כוס סוכר
  • 1/4 כוס חמאה קרה (תנו לזה להיות המורד, הישאר קר)

יתרונות תזונתיים של עוגת גבינה פירורים קלאסית

גבינת שמנת מביאה מנה של סידן וחלבון, וקרום קרקר גרהם מוסיף נופך של דגנים מלאים. זה לא סלט, אבל היי, קצת פינוק לא הזיק לאף אחד.

בנוסף, זה משפר מצב רוח – מוכח מדעית (בסדר, לא ממש, אבל זה צריך להיות).

תשואות:

המתכון הזה הוא כרטיס הזהב שלך ל-10 פרוסות של שמחה צרופה. מושלם לימי הולדת, חגיגות, או ימים שבהם אתה רק צריך פרוסת אושר.

זמן הכנה:

אל תפחדו, חבריי חובבי הקינוחים – אנחנו מסתכלים על זמן הכנה סביר של 20 דקות. הכניסו אותו לתנור למשך כ-60-70 דקות, והרי! סבלנות היא סגולה, חברים.

רמת קושי:

בקנה מידה של קל לקשה, המתכון הזה הוא כמו אפייה עם גלגלי אימון. זה "קל" מוצק – אז גם אם שרפת טוסט בעבר, יש לך את זה!

אפשרויות חלופיות למתכון עוגת גבינה פירורים קלאסית

לחברינו הכשרים, ודאו שגבינת השמנת שלכם היא בעלת תעודת כשרות, והשתמשו בתחליף חמאה לא חלבי לקרום. אתה יכול גם לבחון אפשרויות של קרקר גרהם ללא גלוטן לתענוג ידידותי לצליאק.

טיפים להצלחת עוגת גבינה פירורים קלאסית:

  • תנו לגבינת השמנת והביצים להגיע לטמפרטורת החדר למילוי חלק יותר וללא גושים.
  • אפשרו לעוגת הגבינה להתקרר בתנור לאחר האפייה כדי למנוע את הסדקים המציקים הללו.
  • תנו לזה קצת זמן למקרר – עוגת הגבינה משתפרת אפילו אחרי לילה של צינון.

הנה לכם, אנשים – כרטיס כניסה לגן עדן לקינוחים. תלבש את הסינרים האלה, תן לניחוח למלא את המטבח שלך, והתכונן להתפנק עם העונג של עוגת גבינה פירורי גן עדן. החיים קצרים – קודם תאכלו קינוח!

 

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות