דרגו את המתכון

התפנקו עם פסטה פטריות יוקרתית וקרמית עשירה בטעמים ומרקמים. המתכון הזה משלב פטריות אדמתיות עם רוטב קטיפתי עשיר משמנת וגבינת פרמזן, והכל זורקים יחד עם פסטה מבושלת בצורה מושלמת. זוהי מנה מנחמת ומשביעה שמתאימה לארוחת ערב נעימה בבית.

איך להכין פסטה שמנת פטריות – רכיבים:

איך מכינים פסטה שמנת פטריות – שלב אחר שלב

  1. מבשלים את הפסטה בסיר גדול עם מים רותחים מומלחים לפי הוראות האריזה עד לדרגת אל-דנטה. מסננים את הפסטה, שומרים כוס ממי הבישול של הפסטה.
  2. בזמן שהפסטה מתבשלת מחממים את החמאה ושמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית.
  3. מוסיפים את השום הטחון למחבת ומבשלים 1-2 דקות, או עד שהוא ניחוח.
  4. מוסיפים למחבת את הפטריות הפרוסות ומבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהן מזהיבות ומתרככות, כ-5-7 דקות.
  5. לאחר שהפטריות מבושלות, מנמיכים את האש לנמוכה ויוצקים פנימה את השמנת הכבדה. מערבבים בעדינות לאיחוד ונותנים לקרם להתבשל במשך 2-3 דקות כדי להסמיך מעט.
  6. מוסיפים למחבת את גבינת הפרמזן המגורדת ומערבבים עד שהיא נמסה לתוך הרוטב.
  7. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל לפי הטעם, מתקנים לפי הצורך.
  8. מוסיפים את הפסטה המבושלת למחבת עם רוטב הפטריות ומערבבים בעדינות לציפוי אחיד של הפסטה. אם הרוטב נראה סמיך מדי, אתה יכול להוסיף מעט ממי בישול הפסטה השמורים כדי לשחרר אותו.
  9. מבשלים עוד 2-3 דקות, או עד שהפסטה מחוממת ומצופה היטב ברוטב.
  10. מגישים את פסטה הפטריות השמנת חמה, מעוטרת בפטרוזיליה טרייה קצוצה.
  11. תהנו מפסטה הפטריות העשירה והקטיפתית שלכם!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות