חיפוש

מתכון לעוגת גבינה ללא אפיה עם אינסטנט פודינג – כמה פשוט ככה טעים

עוגת גבינה ללא אפיה עם אינסטנט פודינג

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

מתחשק לכם קינוח קרמי ומפנק ללא הטרחה באפייה? אל תחפשו רחוק יותר מעוגת הגבינה השמימית הזו ללא אפייה עם אינסטנט פודינג! מושלם כאשר אתה צריך פינוק מהיר וטעים, עוגת הגבינה הזו משלבת את העסיס של עוגת הגבינה עם הנוחות של תערובת אינסטנט פודינג. עם המרקם החלק המשיי והטעם העשיר שלו, קינוח זה בטוח יהפוך לאהוב בקרב בני משפחה וחברים. בנוסף, מכיוון שהוא לא דורש שום אפייה, זה קל להקציף בכל פעם שהתשוקה מתעוררת!

רכיבים:
עבור הקרום:
– 200 גרם ביסקוויטים דיסטיב (או קרקרים גרהם), מרוסקים לפירורים דקים
– 100 גרם חמאה ללא מלח, מומסת

למילוי עוגת הגבינה:
– 500 גרם גבינת שמנת, מרוככת
– 200 גרם אבקת סוכר
– 300 מ"ל שמנת כפולה (או שמנת כבדה), צוננת
– חבילה אחת (כ-100 גרם) אינסטנט פודינג וניל
– 500 מ"ל חלב קר

לציפוי (לא חובה):
– פירות טריים, לפתן פירות או שבבי שוקולד לקישוט

שלבים:
1. מערבבים בקערת מיקסר את עוגיות הדיג'סטיב (או פצפוצי הגרהם) המרוסקות עם החמאה המומסת עד לקבלת תערובת אחידה.
2. מהדקים את התערובת באופן שווה לתחתית תבנית קפיצית בגודל 23 ס"מ, בעזרת גב הכף או האצבעות כדי ליצור קרום חלק וקומפקטי. מצננים במקרר בזמן שמכינים את המילוי.
3. טורפים בקערת ערבוב גדולה את גבינת השמנת הרכה ואבקת הסוכר עד לקבלת מרקם חלק וקרמי.
4. טורפים בקערה נפרדת את תערובת האינסטנט פודינג וניל וחלב קר עד לקבלת תערובת חלקה ומסמיכה.
5. מוסיפים בהדרגה את תערובת הפודינג לתערובת גבינת השמנת, מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
6. בקערה אחרת מקציפים את השמנת הכפולה המצונן (או השמנת הכבדה) עד שנוצרות פסגות נוקשות.
7. מקפלים בעדינות את הקצפת לתערובת גבינת השמנת והפודינג עד להטמעה אחידה וחלקה.
8. מוציאים את הקרום הצונן מהמקרר ויוצקים מלמעלה את מלית עוגת הגבינה, מפזרים אותה בצורה אחידה בעזרת מרית.
9. מחליקים את החלק העליון של עוגת הגבינה בעזרת המרית או גב הכף.
10. מכסים את התבנית הקפיצית בניילון נצמד ומצננים את עוגת הגבינה ל-4 שעות לפחות, או עד להתייצבות ויציבה.
11. לאחר שעוגת הגבינה מתייצבת, מסירים בזהירות את דפנות התבנית הקפיצית.
12. אם רוצים, מקשטים את החלק העליון של עוגת הגבינה בפירות טריים, לפתן פירות או שבבי שוקולד.
13. פורסים ומגישים את עוגת הגבינה הטעימה ללא אפייה עם אינסטנט פודינג כדי לשמח את בלוטות הטעם שלך עם הטוב הקרמי שלה! תיהנו מכל ביס טעים בקינוח חסר המאמץ הזה.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות