היי חובבי אוכל! היום, אנחנו צוללים לתוך העולם המרענן של סלמון סביצ'ה – מנה חריפה וחריפה שזועקת אווירת קיץ. בין אם אתם מארחים מסיבת חוף או סתם משתוקקים למשהו קליל וטעים, המתכון הזה קיבל את גבכם.
מקורות המתכון לסביצ'ה סלמון:
סביצ'ה הוא כמו חופשה טרופית לבלוטות הטעם שלך, שמקורה מאזורי החוף של אמריקה הלטינית. זו מנה שחוגגת את הטריות של פירות ים, ואנחנו מכניסים לה טוויסט על ידי זרקור הטעמים המדהימים של הסלמון.
רכיבים להכנת סביצ'ה סלמון
עבור הסביצ'ה:
500 גרם פילה סלמון טרי, ללא עור וללא עצמות
1 בצל אדום, פרוס דק
1 מלפפון, חתוך לקוביות
2 עגבניות חתוכות לקוביות
1 אבוקדו, חתוך לקוביות
1/2 כוס כוסברה טרייה, קצוצה
3-4 ליים, מיץ
1 תפוז, מיץ
מלח ופלפל לפי הטעם
1 ג'לפניו, זרע וקצוץ דק (לא חובה לחום)
לקישוט:
עלי כוסברה טריים
חתיכות ליים
יתרונות תזונתיים של סביצ'ה סלמון
סלמון הוא כוכב על כשזה מגיע לתזונה. הוא עשיר בחומצות שומן אומגה 3, חלבון איכותי וויטמינים ומינרלים שונים. בשילוב עם הירקות הטריים וטוב ההדרים, סביצ'ה סלמון זה הוא לא רק פצצת טעם אלא גם מעצמה תזונתית.
תְשׁוּאָה:
מתכון זה מכין כ-4 מנות נדיבות – מושלם לארוחת צהריים קלה או מתאבן מענג במפגש הבא שלכם.
זמן הכנה:
התכוננו להרשים במהירות! זמן ההכנה לסביצ'ה סלמון זה הוא בסביבות 20 דקות, ואז אתה נותן לו להתקרר במקרר עוד 30 דקות כדי לתת לטעמים להתערבב. מהיר וטעים!
רמת קושי:
אנחנו משייטים בנתיב הקל עם זה. אם אתה יכול לקצוץ ירקות ולסחוט ליים, אתה זהוב. אין צורך בכישורי שף מפוארים.
חלופות מתכון סביצ'ה סלמון לאוכלי כשרות
לחברים הכשרים שלנו, החליפו את הסלמון בדג לבן מוצק כמו הליבוט או מוסר ים. הקפידו להשתמש במרכיבים בעלי תעודת כשרות, ואתם מוכנים ללכת. אלטרנטיבה טעימה מבלי לוותר על המהות של הסביצ'ה!
טיפים להכנת סביצ'ה סלמון
- השתמשו בסלמון הטרי ביותר שתוכלו למצוא. זה עושה עולם של הבדל.
- הוסיפו עוד קצת תפוז למתיקות או זרקו פנימה קצת אשכולית לטוויסט חריף.
- הניחו לסביצ'ה להתקרר במקרר למשך 30 דקות לפחות. זה משפר את הטעמים ונותן לך את המנה המצוננת המושלמת ביום חמים.
עכשיו, בואו לעשות קצת קסם סלמון סביצ'ה! בלוטות הטעם שלכם צפויות להתענוג.