חיפוש

מתכון לסלט נבטים ומלפפונים – מיוחד ואהוב

מתכון לסלט נבטים ומלפפונים

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

סלט נבטים ומלפפונים הוא מנה מרעננת ומזינה החוגגת את פריכותם של נבטים טריים וקרירות המלפפונים.

הסלט הזה מושלם לימי הקיץ החמים שבהם אתה משתוקק למשהו קליל וטעים.

זוהי דרך פשוטה אך טעימה לשלב יותר ירקות בתזונה שלך ולהוסיף פרץ של רעננות לארוחות שלך. עם הצבעים התוססים והמרקם הפריך שלו, הסלט הזה בטוח יהפוך לאהוב באוסף המתכונים שלך.

זמן הכנה: כ-15 דקות

 

רכיבים:
– 200 גרם נבטים
– 2 מלפפונים, פרוסים דק
– 1 בצל אדום, פרוס דק
– 1 פלפל אדום, פרוס דק
– 2 כפות שמיר טרי, קצוץ
– 2 כפות פטרוזיליה טרייה, קצוצה
– מיץ מלימון אחד
– 3 כפות שמן זית כתית מעולה
– מלח ופלפל לפי הטעם

 

שלבים:
1. מערבבים בקערת ערבוב גדולה את הנבטים, המלפפונים הפרוסים דק, הבצל האדום והפלפל האדום.
2. מוסיפים לקערה את השמיר הטרי והפטרוזיליה הקצוצים, מערבבים בעדינות לאיחוד.
3. טורפים בקערה קטנה את מיץ הלימון ושמן זית כתית מעולה ליצירת הרוטב.
4. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל לפי הטעם, מתקנים תיבול לפי העדפתכם.
5. יוצקים את הרוטב על תערובת הנבטים והמלפפונים בקערה הגדולה, ומערבבים בעדינות כדי לצפות את החומרים בצורה אחידה.
6. טועמים את הסלט ומתקנים את מרכיבי התיבול או הרוטב במידת הצורך.
7. לאחר שהסלט מצופה היטב ברוטב, מעבירים אותו לכלי הגשה או מגש.
8. מקשטים את הסלט בעשבי תיבול טריים נוספים למגע דקורטיבי, אם רוצים.
9. מגישים מיד את סלט הנבטים והמלפפונים כתוספת מרעננת או ארוחה קלה, ונהנים מהפריכות והרעננות של הירקות בכל ביס!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות