חיפוש

רוטב פיצה מתכון נדיר וטעים בטירוף

רוטב לפיצה מתכון

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

3/5 - למתכון דירוג של 2 חובבי בישול

המתכון הזה לרוטב פיצה הוא הסוד להפיכת כל פיצה למדהימה באמת. זהו רוטב עשיר וטעים המשלים בצורה מושלמת את התוספות והקרום של הפיצה שלך. עשוי מרכיבים פשוטים ומפוצץ בטעמים איטלקיים, הרוטב הזה יעלה את הפיצות הביתיות שלכם למעמד של איכות מסעדה.

איך להכין רוטב לפיצה – מרכיבים:

  • 400 גרם עגבניות משומרות (או פסטה)
  • 2 שיני שום, קצוצות
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית אורגנו מיובש
  • 1 כפית בזיליקום מיובש
  • 1/2 כפית טימין מיובש
  • 1/2 כפית רוזמרין מיובש
  • 1/2 כפית סוכר
  • מלח ופלפל לפי הטעם

איך מכינים רוטב לפיצה – צעד אחר צעד:

  1. מחממים את שמן הזית בסיר על אש בינונית.
  2. מוסיפים את השום הטחון לסיר ומאדים במשך 1-2 דקות, או עד שהוא ניחוח.
  3. יוצקים את העגבניות המשומרות (או הפסטה) לסיר, מפרקים אותן בעזרת כף אם משתמשים בעגבניות שלמות.
  4. מערבבים פנימה את האורגנו המיובש, בזיליקום, טימין, רוזמרין וסוכר.
  5. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל לפי הטעם, מתקנים לפי הצורך.
  6. מביאים את הרוטב לרתיחה עדינה, ואז מנמיכים את האש לנמוכה ונותנים לו להתבשל במשך 10-15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהטעמים מתמזגים יחד והרוטב הסמיך מעט.
  7. טועמים את הרוטב ומתקנים תיבול במידת הצורך.
  8. לאחר שהרוטב מוכן, מסירים אותו מהאש ונותנים לו להתקרר מעט לפני השימוש בו לראש הפיצה.
  9. מורחים כמות נדיבה של רוטב על בצק הפיצה שלכם, ומשאירים גבול סביב הקצוות לקרום.
  10. הוסיפו את התוספות והגבינה האהובות עליכם, ולאחר מכן אפו את הפיצה שלכם לפי השיטה המועדפת עליכם.
  11. תיהנו מהפיצה הביתית שלכם עם הרוטב המדהים שלוקח אותה לשלב הבא!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות