5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול
הכנת פופקורן בסיר היא דרך קלאסית ומשביעה ליהנות מהחטיף האהוב הזה. יש משהו קסום בלהאזין לגרעינים שפופים והופכים לעננים רכים ולבנים של טעמים. שיטה זו מאפשרת לך שליטה מלאה על הטעם ותכולת השומן, מה שהופך אותה לאופציה בריאה יותר וניתנת להתאמה אישית בהשוואה לפופקורן במיקרוגל. בנוסף, זה קל ומהנה להפליא לעשות! התכוננו למלא את המטבח שלכם בניחוח המענג של פופקורן טרי.
מתכון לפופקורן בסיר – אז מה צריך?
- 1/2 כוס (100 גרם) גרעיני פופקורן
- 2 עד 3 כפות שמן (קוקוס, קנולה או שמן צמחי עובדים היטב)
- מלח לטעימה
הוראות:
- מניחים סיר גדול על אש בינונית ומוסיפים את השמן.
- שמים שניים-שלושה גרעיני פופקורן בסיר ומכסים במכסה.
- כאשר גרעיני הבדיקה קופצים, מוסיפים את שאר גרעיני הפופקורן בשכבה אחידה.
- מכסים את הסיר ומנערים אותו בעדינות כדי לצפות את הגרעינים בשמן.
- ממשיכים לבשל, מנערים את הסיר מדי פעם, עד שהקפיצה מואטת לכ-2 שניות בין פופ לפופ.
- מסירים את הסיר מהאש ומניחים לו לשבת דקה כדי לאפשר לגרעינים אחרונים לקפוץ.
- מסירים בזהירות את המכסה, הימנעות מאדים, ויוצקים את הפופקורן לקערה גדולה.
- מתבלים במלח לפי הטעם ומגישים מיד.
אל תהסס להיות יצירתי עם התבלינים שלך – חמאה מומסת, גבינה, עשבי תיבול, או אפילו פיזור סוכר לפינוק מתוק. פופקורן תוצרת בית זה מושלם עבור ערבי סרטים, מסיבות, או סתם כחטיף בריא. תהנה מהיצירה הטעימה שלך!