דרגו את המתכון
קורל זטלאוי משה משתפת אותנו במתכון שלה לבורקס חתונות במילוי בשר עם רוטב פטריות.
מתכון לבורקס בשר:
בצק עלים ממליצה רק על ציפור השרון
לטגן בצל גדול קצוץ עד הזהבה
להוסיף בשר טחון ולפורר לתבל במלח, פלפל שחור, פלפל אנגלי אפשר למי שאוהבת להוסיף מעט קינמון,להניח להתקרר במסננת שיגיר נוזלים.
למלא בצק עלים להדק היטב בצדדים שלא יפתח באפייה.
למרוח ביצה ומעל שומשום.
אפייה עם טורבו על 180 מעלות.
לרוטב פטריות:
לטגן בצל קצוץ עד הזהבה
להוסיף פטריות פרוסות עדיף טריות ולא משימורים על אש בינונית גבוהה.
להוסיף שן שום כתושה
להוסיף כף קמח ולהמשיך לטגן עוד דקה
לתבל במלח , פלפל שחור, חצי כפית כורכום, חצי כפית פפריקה מתוקה ו-2 כפות סילאן, כף אבקת מרק פטריות וכוס וחצי מים רותחים
אם לא מספיק סמיך אפשר להוסיף עוד קמח או קורנפלור
הכי פשוט שיש והכי טעים!!
בתיאבון