מצרכים להכנת בחש בוכרי:
1 ק"ג אורז עגול
5 חבילות כוסברה קצוצה
1 חבילה של שמיר קצוץ
3 בצלים בינונים חתוכים לקוביות
1 ק"ג בשר צלעות מספר 2
חצי כוס שמן קנולה
פלפל שחור גרוס
מלח
מים חמים
אופן הכנה:
1. שמים את האורז בקערה גדולה עם כף של מלח ומוסיפים מים רותחים עד קצה הקערה ושמים בצד.
2.חותכים את הבשר לחתיכות קטנות (כפי שמוצג בסרטון)
3. בסיר שמים את השמן ונותנים לו להתחמם ואז מכניסים לתוך השמן החם את הבשר וצולים את הבשר למשך בערך 5 דקות,תוך כדי בישול מוסיפים כפית של פלפל שחור גרוס.
4. לאחר 5-7 דקות של צליית הבשר בסיר,מוסיפים את הבצל לסיר ומטגנים תוך כדי ערבוב למשך 5 דקות.
5. מוסיפים לסיר כף מלח ואת השמיר והכוסברה הקצוצים ומערבבים ומטגנים במשך 5 דקות.
6. מסננים את האורז שחלטנו בצד מהמים ושוטפים את האורז ומוסיפים לסיר ומערבבים ומוסיפים 2 כוסות מים רותחים,מערבבים,משטחים את האורז ושמים מכסה שיאטום בישול האורז.מומלץ להוסיף מגבת למכסה הסיר כפי שהוצג בסרטון לאטימה מירבית
7. מבשלים על אש נמוכה למשך 40 דקות,מסירים מהאש נותנים כמה דקות להתקרר ומגישים.
תגובה אחת
תומס הכנתי את הכרוב הממולא שלך-פצצצה.
כל הכבוד!!!!!