דרגו את המתכון
אורית לוי משתפת אותנו במתכון שלה לבראוניז שוקולד ולוטוס
מצרכים:
- 150 גרם חמאה
- 200 גרם שוקולד מריר 60% קקאו חתוך לקוביות (2 חפיסות)
- 2 כפות סוכר לבן
- 2 כפות סוכר חום
- 3 ביצים
- 3/4 כוס קמח תופח
- 4 כפות ממרח לוטוס
אופן הכנה:
- לחמם תנור ל- 180 מעלות רגיל.
- בקערה להמיס במיקרו חמאה, שוקולד וסוכרים על 30 שניות כל פעם ולערבב עד המסה.
- להוסיף ביצים ולערבב.
- להוסיף קמח תופח ולערבב.
- לצקת לתבנית וליישר מעט.
- לחמם את הלוטוס במיקרו עד המסה (30 שניות בערך).
- למזוג את הלוטוס על השוקולד ובעזרת קיסם ליצור צורות של שיש.
- לאפות 40 דקות עד שנועצים קיסם ויוצא יבש.
- לצנן ולחתוך לריבועים.