דרגו את המתכון

גלידת קוטג' המתכון ששבר את האינסטגרם והטיק טוק

גלידת קוטג' היא גלידה קלה, קרמית וטעימה, שקל מאוד להכין בבית. היא עשויה מכמות קטנה של מרכיבים בלבד, ובעיקר מגבינת קוטג', שמעניקה לה את הטעם והמרקם הייחודיים שלה.

גלידת קוטג' היא אופציה מצוינת לאוהבי הגלידה שמחפשים פתרון קל יותר ובריא יותר מהגלידות המסחריות. היא מכילה פחות שומן, קלוריות וסוכר מהן, וגם עשירה יותר בחלבון.

המתכון פרץ לחיינו אחרי שהפך להיות טרנד לוהט בטיק טוק ובאינסטגרם.

מקור המתכון

גלידת קוטג' היא מתכון פשוט יחסית, שעשוי להיות ממקורות שונים. ישנן גרסאות שונות של המתכון, אך הגרסה הבסיסית כוללת רק שלושה מרכיבים: גבינת קוטג', סוכר ושמנת חמוצה.

רשימת מרכיבים והוראות הכנה

המרכיבים:

הוראות הכנה:

  1. שמים את כל המרכיבים בבלנדר או מעבד מזון ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה ויציבה.
  2. מעבירים את התערובת לקערה ומקפיאים למשך לפחות 3 שעות, או עד שהגלידה מתייצבת.

טיפים:

וריאציות ושיפורים

דרגת קושי: קל

זמן הכנה נדרש: 5 דקות הכנה + 3 שעות הקפאה

הצעות הגשה:

מניע לפעולה:

גלידת קוטג' היא גלידה טעימה, קלה להכנה ובריאה יותר מהגלידות המסחריות. היא אופציה מצוינת להתפנקות בריאה ביום חם.

יתרונות תזונתיים:

גלידת קוטג' מכילה פחות שומן, קלוריות וסוכר מהגלידות המסחריות. היא גם עשירה יותר בחלבון.

גלידה ב-100 גרם:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות