חיפוש

מתכון לחזה עוף במחבת פסים פצצה של טעמים

חזה עוף במחבת פסים מדהים

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

2.3/5 - למתכון דירוג של 25 חובבי בישול

הפעם אנחנו עם מתכון מענג ופשוט לחזה עוף מבושל במחבת פסים, המכונה גם מחבת גריל. שיטת הבישול הזו מעניקה לעוף סימני גריל יפים וטעם חרוך מענג, המזכיר צלייה בחוץ אבל נוח לכל מסגרת מטבח. המפתח להצלחה עם המתכון הזה הוא להשתמש בחזה עוף מתובל היטב ובמחבת גריל חמה ומשומנת היטב כדי להבטיח את אותם פסים מושלמים ומעוררי תיאבון. התוצאה היא חזה עוף עסיסי וטעים המושלם לארוחה בריאה, בין אם אתם סועדים לבד ובין אם אתם מארחים אורחים.

איך להכין חזה עוף במחבת פסים – הרכיבים:

  • 2 חזה עוף
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית אבקת שום
  • 1/2 כפית אבקת בצל
  • 1/2 כפית פפריקה
  • 1/4 כפית טימין מיובש
  • פלחי לימון, להגשה (לא חובה)

הוראות:

  1. משטחים את חזה העוף לעובי אחיד בעזרת פטיש בשר או מערוך.
  2. בקערה קטנה מערבבים יחד את המלח, הפלפל, אבקת השום, אבקת הבצל, הפפריקה והתימין.
  3. משפשפים את חזה העוף בשמן זית ולאחר מכן מצפים אותם בצורה אחידה בתערובת התבלינים.
  4. מחממים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה ומברישים אותה במעט שמן זית.
  5. מניחים את חזה העוף במחבת ומבשלים כ-4-5 דקות מכל צד, או עד שהם מסומנים היטב בפסי הגריל והטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-165 מעלות צלזיוס (74 מעלות צלזיוס).
  6. מוציאים את העוף מהמחבת ונותנים לו לנוח כמה דקות לפני שפורסים.
  7. מגישים חם, מעוטר בפלחי לימון אם רוצים.

מתכון חזה עוף זה הוא לא רק טעים אלא גם תכליתי להפליא. אתה יכול לפרוס אותו לסלטים, כריכים, או אפילו להגיש אותו כמנה עיקרית עם תוספת של ירקות או אורז. בתיאבון!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות