חיפוש

חזה עוף עם בצל ופטריות ברוטב סצואן

חזה עוף ברוטב סצואן

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

1/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

חזה עוף עם בצל ופטריות ברוטב סצואן

מור דבי אברהם משתפת אותנו במתכון נדיר של חזה עוף עם בצל ופטריות ברוטב סצואן.

מצרכים:

2 חזה עוף
4 בצל
2 חבילות פטריות (500 גרם)
רוטב:
½ כוס רוטב סצ'ואן
¼ כוס צ'ילי מתוק
רוטב טריאקי (קצת )
רוטב סויה (לפי הטעם)
1 כפית תבלין לפרגיות
1 צרור כוסברה
אופן הכנה מופיע בהמשך

מתכונים נוספים של חזה עוף:
חזה עוף בדבש עסיסי ומטריף במחבת
קציצות חזה עוף מטוגנות מתכון מנצח
חזה עוף במילוי בשר טחון (פופייט)

מתכון נוסף של חזה עוף של חן במטבח:

אופן הכנה:

1. מטגנים את הבצלים גדולים במעט שמן עד שמזהיבים.
2. מוסיפים את הפטריות הטריות (לחתוך גס) ואז מוציאים מהמחבת.
3. נפרוס את החזה עוף דק ונקפיץ אותם במחבת.
הכנת הרוטב:
1. בקערה לערבב ביחד: את הסצ'ואן, צ'ילי מתוק, קצת טריאקי, רוטב סויה ותבלין לפרגיות.
2. בשלב זה נחזיר את הבצל והפטריות למחבת ונשפוך פנימה את הרוטב.
3. מעל לתבשיל נפזר חצי צרור כוסברה שקצצנו, ונמשיך לבשל למשך עוד עשר דקות.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות