דרגו את המתכון
חטיף שומשום ביתי ללא תוספת סוכר
שרה קבצצי משתפת אותנו במתכון לחטוף שושסום מושלם
מצרכים:
500 גרם שומשום (קלוי)
5 כפות דבש (110 גרם)
אופן ההכנה מופיע בהמשך
מתכונים נוספים:
עוגיות שומשום חלומיות מתכון מנצח
מתכון לביגלה עם שומשום או זעתר
עוגיות שומשום מתכון מנצח
מתכון נוסף:
אופן ההכנה:
1. נחמם בסיר בינוני את הדבש עד שנוצרות בועות. נכניס את השומשום הקלוי ונערבב היטב עד לאיחוד.
2. על נייר אפייה משומן מעט נניח את השומשום ומעליו עוד נייר אפייה משומן מעט (הצד המשומן על השומשום).
3. נרדד לעובי הרצוי, נסדר את הקצוות, עם סכין מסמנים ריבועים, נחכה שיתקרר ואז נחתוך על סימוני הריבועים.
4. אין צורך להוסיף סוכר. חטיף השומשום מתקשה אך לא לגמרי, הוא קל ללעיסה.