חיפוש

חמין עיראקי לשבת מתכון קל להכנה

חמין עיראקי לשבת מתכון קל להכנה

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

חמין עיראקי לשבת מתכון קל להכנה

אריאלה גולדמן משתפת אותנו במתכון מושלם של חמין עיראקי לשבת (טבית)

מצרכים:
✔️ החומרים נמדדו בכוס מידה אוניברסלית
️3 כוסות אורז פרסי /בסמטי שטוף ומסונן
4 יחידות כרעיים עוף טרי
4 כפות שמן
1 בצל קצוץ דק
3 שיני שום שלמות
2 עגבניות עסיסיות מגוררות על פומפייה
1 קופסא קטנה רסק עגבניות
חצי כפית כורכום
1 כף גדושה פפריקה
3 כפיות מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
4 גרגירי פלפל אנגלי שלם
קמצוץ הל טחון
מי שאוהבת תוסיף כפית בהרט
6 כוסות מים
ביצים קשות לפי מס' הסועדים
אופן הכנה מופיע בהמשך.

מתכונים נוספים:
חמין עיראקי לשבת מתכון נדיר וקל להכנה
מתכון לחמין עיראקי – טבית
חמין מקרוני הכי טעים שיש

מתכון נוסף:

✔️ אופן ההכנה:
1. בסיר נחמם את השמן והכורכום ונזהיב את הכרעיים מ 2 הצדדים. נוסיף כוס מים ונבשל כ 25 דק' .נסנן.
2. בסיר עמוק נחמם 4 כפות שמן נוסיף את הבצל ונטגן עד הזהבה.
3. נוסיף את השום והעגבניות ונטגן עד לרוטב סמיך.
4. נוסיף את האורז ,הרסק ,התבלינים והמים.נביא לרתיחה,ננמיך להבה ונבשל 20 דקות.
5. ניצור באורז "בורות" ונטמון בהם את נתחי העוף.
6. מעל נניח את הביצים הקשות.
7. בערב שבת נניח על הפלטה / או תנור 100 מעלות עד יום למחרת בצהריים ( אני מניחה את הסיר ב 21.00 בערב עד למחרת ב 13.00).
❗️ לא להוסיף נוזלים בכלל.לא לדאוג החמין לא נשרף רק התחתית נחרכת מעט וזה החלק שהכי טעים לנשנש

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות