חיפוש

טארט תותים וקרם פטיסייר מושלם

טארט תותים וקרם פטיסייר מושלם
ליז תורגמן משתפת אותנו במתכון נדיר של פאי תותים וקרם פטיסייר.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

סרטון מושלם של טארט תותים קרם וניל וקצפת של חן במטבח:

ליז תורגמן משתפת אותנו במתכון נדיר של טארט תותים וקרם פטיסייר מושלם:

מצרכים:

  • לקרם פטיסייר:
  • 2 כוסות חלב
  • 5 כפות קורנפלור
  • 4 חלמונים
  • חצי כוס סוכר
  • מקל או גרגרי וניל
  • לבצק:
  • 2 כוסות קמח
  • שלוש רבע כוס שקדים טחונים
  • חצי כוס סוכר
  • 200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
  • 2 כפות שמנת מתוקה
  • 1 ביצה
  • 1 חלמון
  • חצי קילו תותים

אופן הכנה:

  1. מכינים את הקרם: ממיסים את הקורנפלור ברבע כוס חלב קר .
  2. בתוך קערה מוסיפים את החלמונים וטורפים.
  3. מחממים על האש את החלב שנישאר עם הוניל והסוכר עד לרתיחה מסירים מהאש ומוסיפים בזרם דק תוך כדי ערבוב שליש מהחלב החם לחלמונים מעבירים את החלמונים ,לסיר החלב ממשיכים לבשל על אש קטנה תוך בחישה מתמדת עד שהקרם מסמיך מעבירים לקערה סוגרים עם ניילון נצמד שמים מקרר לשעה .
  4. לבצק:
  5. שמים במעבד מזון את הקמח השקדים סוכר והחמאה .
  6. מעבדים עד לפירורים מוסיפים את הבייצה והחלמון ושמנת מעבדים עד לאיחוד הבצק.
  7. מקמחים משטח עבודה ומרדדים עליו את הבצק לעובי 5 מ"מ.
  8. מקמחים את התבנית מניחים את הבצק לתבנית מהדקים את השוליים מאחסנים במקפיא 20 דקות לפחות מחממים תנור ל 180 מעלות מפרידים את התבנית ברדיד אלומיניום שמים מעל שעועית יבשה אופים 20 דקות .
  9. מסירים את אלומיניום ואופים עוד 20 דקות עד שהבצק משחים קלות.
  10. מצננים מורחים מעל את הקרם ומסדרים תותים פרוסים.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות