חיפוש

לחמניות ממולאות בשר מושלמות

לחמניות במילוי בשר
שונטל אלמועלם משתפת אותנו במתכון שלה ללחמניות ממולאות בשר.

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

שונטל אלמועלם משתפת אותנו במתכון שלה ללחמניות ממולאות בשר.

מצרכים:

1 ק"ג קמח לבן
4 כפות סוכר לבן
2 כפות שמרים יבשים
2.5 כוסות מים
1/2 כוס שמן קנולה
1 כף מלח דק
מילוי:
3 כפות שמן זית
500 גרם בשר בקר טחון
1 בצל גדול
4 שיני שום
1 כפית אבקת מרק עוף
1 כפית פפריקה מתוקה
1/4 כפית פלפל שחור טחון
1/2 כפית מלח דק
1 כף רסק עגבניות
זיגוג:
1ביצה L

אופן הכנה:

  1. קוצצים דק את הבצל ואת שיני השום , מניחים בצד למילוי.
  2. מכינים את הבצק: שמים את כל רכיבי הבצק, מלבד המלח, בקערת מיקסר עם וו לישה. לשים במהירות בינוניות כ-7 דקות, עד שנוצר בצק גמיש ורך. מוסיפים את המלח ולשים כדקה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים להתפחה לפחות שעה וחצי, או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  3. מכינים את המילוי: מחממים מחבת רחבה עם שמן זית, מטגנים בה את הבצל ואת השום כ-4 דקות. מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו. מוסיפים את התבלינים ומערבבים. טועמים ומתקנים את התיבול.
  4. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבניות בנייר אפייה
    מחלקים את הבצק לבערך 20 כדורים. משטחים כל כדור, שמים בו 2 כפות מילוי וסוגרים היטב לצורת כדור ממולא. חוזרים על הפעולה עם יתר הכדורים.
  5. מעבירים את הכדורים לתבנית. מברישים כל כדור בצק ממולא בביצה טרופה בעזרת מברשת סיליקון ומניחים לתפיחה שנייה של 15 דקות.
  6. אופים את הלחמניות בתנור החם עד שכדורי הבצק מזהיבים (כ-30 דקות).

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות