דרגו את המתכון
לחמניות פרעצל חלביות משגעות
מירב דהן משתפת אותנו במתכון משגע של לחמניות פרעצל חלביות.
מצרכים:
קילו קמח מנופה
2 כפות סוכר
2 כפות שמרים
1 כף מלח
רבע כוס שמן
ו50 גרם חמאה מומסת לא חמה
2 כוסות חלב
1 וחצי כוסות מים מהברז
אופן הכנה מופיע בהמשך.
מתכונים נוספים:
פרעצל – מתכון בייגלה של פעם
בייגלה (פרעצל) מתכון של תומר תומס
בייגלה(פרעצל) מושלם מתכון
מתכון נוסף:
1. מערבלים במיקסר 10 דקות הבצק אמור להיות רך ונעים לא קשה,במידה וחסר מים להוסיף בעדינות.
2. להתפיח את הבצק.
3. לחלק את הבצק ל8-9 חלקים.
4. כל חלק לרדד ולגלגל ללחמניה.
5. להניח להתפחה 20 דקות.
6. להרתיח בסיר מים עם כף סודה וכף מלח.
7. להכניס לחמניה להפוך אותה להמתין דקה לפחות ולהניח בתבנית עם נייר אפיה.
8. לחרוץ חריצים לפזר מעט מלח גס ולתנור 200 מעלות 25 דקות.