דרגו את המתכון
מאפינס ברוקולי ב-3 דקות טעים בטירוף
נורית כחלון סיני משתפת אותנו במתכון מושלם של מאפינס ברוקולי ב-3 דקות
מצרכים:
2 ביצים
1 כף קמח תירס
½ שקית אבקת אפיה
100 גרם סויה אלפרו (אפשר גם גבינה לבנה או חלב)
½ כפית פלפל שחור
½ כפית מלח
1 כפית אבקת מרק בצל
¼ כפית אגוז מוסקט
ברוקולי (קפוא קצוץ)
אופן הכנה מופיע בהמשך הדף
מתכונים נוספים:
מאפינס גבינות ופטריות
מאפינס יוגורט בטטה
מאפינס גבינה ותרד מושלם
מתכון נוסף של מאפינס עם עלי ברוקולי וגבינה בולגרית של מיקי שמו:
אופן הכנה:
1. מערבבים את כל המרכיבים יחד כולל רגלי הברוקולי. את הכותרת של הברוקולי שמים אחרי ששופכים לתבניות.
2. שופכים את התערובת לתבנית מאפינס.
3. מכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-220 מעלות למשך 30 דקות