מוס טריקולד בכוסות פרווה מתכון מטריף
סרטון עם מתכון למוס טריקולד בכוסות:
מתכון נוסף למוס טריקולד בכוסות פרווה של אתי ממן:
מצרכים:
מוס שוקולד לבן:
200 גרם מטבעות שוקולד לבן
500 גרם קצפת צמחית
מוס שוקולד מריר
200 גרם שוקולד מריר
500 גרם קצפת פרווה
מוס שוקולד קפוצ'ינו
200 גרם שוקולד קפוצ'ינו (להשיג בחנויות מתמחות)
500 גרם קצפת צמחית
אם לא מצאתם את השוקולדים במתכון ניתן להחליף לשוקולד לבן,חלב ומריר
מתכונים נוספים:
קינוחי כוסות בקלי קלות – מוס שוקולד
קינוח כוסות ב-3 צבעים
קינוח כוסות כחול לבן
אופן הכנה:
1. מוס שוקולד מריר – ממיסים שוקולד עם 250 גרם קצפת צמחית, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, במיקרו , מוסיפים לשוקולד ומערבבים, מקציפים 250 גרם קצפת לקצפת רכה מאוד, מוסיפים לשוקולד ומערבבים עם לקקן, יוצקים שכבה דקה לכוסות הגשה, מכניסים למקרר עד להכנת המוס הבא.
2. מכינים מוס שוקולד לבן ומוס שוקולד קפוצ'ינו לפי המתכון הנ"ל, יוצקים שכבה נוספת.
3. מקשטים עם גליליות.