חיפוש

מתכון לברד פודינג מדהים ("פודינג לחם") שיעיף אתכם לשמיים

מתכון לברד פודינג

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

פודינג לחם הוא קינוח קלאסי שהופך מרכיבים פשוטים לפינוק מפואר. המנה המענגת הזו מוצאת את שורשיה במסורות הקולינריות של תרבויות רבות, הנודעת במרקם המנחם והטעמים המגוונים. בבסיסו, פודינג לחם משתמש בלחם מיושן, משרים אותו בתערובת רפרפת מתוקה כדי להעניק לו חיים חדשים.

גרסה זו של המתכון היא קריצה למסורת עם מגע של כשרון מודרני, המשלבת טעמים עשירים ומרקם קרמי שהופך אותו לבלתי ניתן לעמוד בפניו. הגישו אותו חם לסיום נעים לכל ארוחה, אולי עם כף קצפת או זילוף של רוטב קרמל למגע מיוחד במיוחד.

איך להכין ברד פודינג ממכר בטירוף – הרכיבים:

  • 250 גרם לחם מיושן חתוך לקוביות בגודל 2 ס"מ
  • 500 מ"ל חלב מלא
  • 4 ביצים גדולות
  • 150 גרם סוכר מגורען
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כפית קינמון טחון
  • קורט מלח
  • 100 גרם צימוקים (לא חובה)
  • אבקת סוכר לניקוי אבק (לא חובה)

הוראות:

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס.
  2. משמנים תבנית מרובעת בגודל 20 ס"מ.
  3. מניחים את קוביות הלחם בתבנית האפייה.
  4. בקערה גדולה, טורפים יחד חלב, ביצים, סוכר מגורען, תמצית וניל, קינמון ומלח עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. מערבבים פנימה את הצימוקים אם משתמשים.
  6. יוצקים את תערובת הרפרפת על קוביות הלחם, לוחצים בעדינות כלפי מטה כדי להבטיח שכל הלחם ספוג.
  7. הניחו לתערובת לשבת 15 דקות לספיגת הרפרפת.
  8. אופים בתנור שחומם מראש במשך 45-50 דקות, או עד שהחלק העליון מזהיב והקרם מתייצב.
  9. מצננים מעט לפני שמפדרים באבקת סוכר, אם רוצים.
  10. מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

מתכון פודינג הלחם הזה הוא עדות ליופיים של מרכיבים פשוטים וצנועים שמתחברים יחד כדי ליצור משהו מיוחד באמת. זוהי מנה שמציעה נוחות וחמימות, מה שהופך אותה למושלמת לכל עונה או אירוע.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות