חיפוש

מתכון למפרום של יעל נתן

מתכון למפרום של יעל נתן
מתכון מדהים למפרום של יעל נתן

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

3/5 - למתכון דירוג של 2 חובבי בישול

מצרכים למפרום של יעל נתן

לרוטב:
בצל קצוץ
כף פפריקה
כף וחצי רסק עגבניות
מעט מלח
כפית בהרט
כפית פלפל שחור
למילוי :
חצי קילו בשר טחון
פטרוזיליה קצוצה
כוסברה
בצל קצוץ
5-6 שיני שום קצוצות
1 ביצה
1 כפית פפריקה מתוקה
מעט מלח
כפית ורבע בהרט
כפית פלפל שחור

לציפוי :
2 ביצים טרופות עם מעט פפריקה
קערה עם קמח

לקציצות:
פרוסות של תפוחי אדמה בצורת סנדוויצים כמו שהוסבר בסרטון.

אופן הכנת המפרום:

1. בסיר מטגנים את הבצל עד שהוא מגיע למצב של שקיפות.
2. מוסיפים פפריקה, לאחר מכן את הרסק עגבניות ומעט מלח,בהרט ופלפל שחור, מערבבים היטב ומכבים את הגז.
3. לבשר הטחון מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה,בצל הקצוץ ,שיני השום,ביצה,פפריקה,מעט מלח,בהרט,פלפל שחור, מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
4. פותחים את הסנדוויץ תפוחי אדמה עם המילוי(ניתן למלות בהתאם לכמות הבשר שאתם רוצים בקציצה) , וטובלים בקמח ואחרכך בביצה ומטגנים במחבת עם שמן שחומם מראש.
5. אם נשארו שאריות מהתפוח אדמה,שמים ברוטב, כמוכן ניתן לשים ברוטב עלי כרפס.
6. הופכים את הקציצות ומטגנים את הצד השני,כאשר הקציצות משחימות וזהובות , מסדרים בצורה יפה בסיר(לא אחד על השני)
7. לאחר שסידרנו את הקציצות בסיר, מפזרים מעל, רבע כפית של קינמון ומוסיפים כוס וחצי עד 2 כוסות של מים( שלא יכסה את הקציצות).
8. מביאים את הסיר לרתיחה, מנמיכים את האש ,סוגרים את הסיר ומבשלים בים שעה לשעה ורבע והמפרום מוכן להגשה.

ניתן להוסיף גבעול אחד של שמיר למילוי הבשר (לא חובה)
בתאבון!!!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות