חיפוש

מתכון לסוכריות בשר מעלפות

מתכון לסוכריות בשר

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

דרגו את המתכון

סוכריות בשר – מתכון שהוא פינוק מענג המשלב את הטעמים הבלתי ניתנים לעמוד בפניו של בשר עם זיגוג מתוק ומתובל. נגיסות גן עדן קטנות אלה מושלמות לנשנושים, מתאבנים, או אפילו כתוספת ייחודית לאהוב עליך. מנות. המרקם הפריך של הבשר פוגש את הטוב המתוק והמלוח של זיגוג שהוא גם דביק וגם מפנק.

רכיבים:

  • 1 קילו בשר אונטריב או מספר 5 חתוך עבה
  • 1/2 כוס סוכר חום
  • 2 כפות סירופ מייפל טהור
  • 1/4 כפית פלפל קאיין (להתאים לפי הטעם)
  • 1/4 כפית פלפל שחור

איך להכין סוכריות בשר – השלבים

  1. מחממים את התנור ל-175 מעלות צלזיוס ומרפדים תבנית בנייר אפייה בנייר אלומיניום.
  2. בקערה מערבבים את הסוכר החום, סירופ מייפל, פלפל קאיין ופלפל שחור. מערבבים עד לקבלת זיגוג סמיך ודביק.
  3. הנח את רצועות הבשר על תבנית האפייה המוכנה, וודא שהן אינן חופפות.
  4. מכניסים את תבנית האפייה לתנור שחומם מראש ואופים במשך 10 דקות.
  5. מוציאים את הבשר מהתנור ומרוקנים בזהירות את עודפי השומן.
  6. מברישים כל רצועת הבשר בנדיבות בזיגוג המוכן.
  7. מחזירים את הבשר לתנור ואופים עוד 10-15 דקות או עד שהוא פריך והזיגוג מתקרמל.
  8. מוציאים את הבשר המסוכר מהתנור ומניחים לו להתקרר על רשת.
  9. לאחר התקררות הבשר יהפוך לפריך ומתוק להפליא.

בהצלחה!

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות