דרגו את המתכון

מתכון לעוגיות טחינה טבעוניות נמסות בפה

בסדר, בואו נצלול לעולם הקסום של עוגיות טחינה טבעוניות! לביסים הקטנים האלה של גן עדן שורשיהם במזרח התיכון, שם הטחינה שולטת בהרבה מאכלים מלוחים ומתוקים. עכשיו, אנחנו מביאים את הטוב האגוזי הזה לתחום העוגיות עבור פינוק שיגרום לבלוטות הטעם שלך לרקוד משמח.

רכיבים:

שדרה אלטרנטיבית:

לאוכלי כשרות או לכל מי שרוצה לשנות דברים, אתה יכול להחליף את סירופ המייפל בצוף אגבה. ודאו שהשוקולד צ'יפס שלכם נטול חלב אם אתם הולכים על הכל ברכבת הטבעונית.

יתרונות תזונתיים:

כמות וזמן: המתכון הזה נותן לך בערך 20-24 עוגיות, תלוי כמה גדולות אתה אוהב אותן. ההכנה לוקחת בערך 15 דקות ובערך 10-12 דקות בתנור. אז, אתה יכול לעבור מתשוקה ללגום בפחות מ-30 דקות. מהיר ומסוכן לכוח הרצון שלך!

רמת קושי: הייתי מדרג את זה כאמצעי מוצק בסולם הקושי. זה לא מדע טילים, אבל זה גם לא מים רותחים. פשוט עקוב אחר השלבים, ותהיה עוגיית טחינה פיקאסו תוך זמן קצר.

טיפים למקצוענים:

הנה לך, מדריך נינוח ליצירת עוגיות הטחינה הטבעוניות האפיניות ביותר עבור הבלוג שלך. אפייה מהנה, ושהעוגיות שלך יהיו מענגות כמו תנועות הריקוד במטבח שלך!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות