חיפוש

מתכון לעוגיות שושנים עם חמאה טעמים פסיכיים

עוגיות שושנים

הוספה למחברת

שתפו את המתכון

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לטלפון שלכם?
לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו

5/5 - למתכון דירוג של 1 חובבי בישול

עוגיות שושנים הן תענוג עדין וריחני שמתחתן עם הארומה העדינה של שושנים עם המרקם שאי אפשר לעמוד בפניו של עוגיות נמסות בפה. פינוקים אלגנטיים אלה מושלמים לאירועים מיוחדים או כמלווה מעודן לתה אחר הצהריים שלך. מושבעים במי ורדים ובגוון רמז של ורוד, הם מציעים חגיגה לחושים, הן בטעם והן במראה. יצירת העוגיות הללו היא מעשה של אהבה, שהופכת מרכיבים פשוטים למשהו קסום באמת.

איך להכין עוגיות שושנים – הרכיבים שנזדקק להם

  • 200 גרם חמאה ללא מלח, מרוככת
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 1 כף מי ורדים
  • כמה טיפות של צבע מאכל ורוד (לא חובה)
  • 250 גרם קמח לכל מטרה
  • 1/2 כפית מלח

איך מכינים עוגיות שושנים שלב אחר שלב בקלי קלות

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. בקערה גדולה מקציפים את החמאה הרכה ואבקת הסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
  3. מערבבים פנימה את מי הוורדים וצבע המאכל הוורוד עד לפיזור אחיד.
  4. מנפים יחד את הקמח והמלח, ואז מוסיפים בהדרגה לתערובת החמאה, ומערבבים עד שנוצר בצק רך.
  5. מרדדים את הבצק לכדורים קטנים בקוטר של כ-2 ס"מ ומניחים אותם על תבנית האפייה המוכנה תוך מרחק של כ-5 ס"מ זה מזה.
  6. לוחצים בעדינות על כל כדור בעזרת גב מזלג כדי לשטח מעט וליצור תבנית.
  7. אופים 8-10 דקות, או עד שהשוליים רק מתחילים להזהיב.
  8. מניחים לעוגיות להתקרר על תבנית האפייה למשך 5 דקות לפני שמעבירים לרשת לצינון מלא.

עוגיות השושנים הללו הן תענוג אמיתי, המשלבות את הקרמבל הרך של העוגייה עם ניחוח ורדים קסום. כל ביס מעביר אותך לגן פורח, מה שהופך אותם לפינוק בלתי נשכח לכל אירוע.

עוד מתכונים

מתכונים מומלצים:

תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות