דרגו את המתכון

פסטה עם קרם פרש היא מנה המייצגת את האלגנטיות של הפשטות בבישול. המתכון הזה משלב את העדינות העדינה של קרם פרש עם המרקם המנחם של הפסטה, ויוצר ארוחה משביעה ומתוחכמת כאחד. זה מושלם לאותם ערבים שבהם אתה משתוקק למשהו מיוחד אך לא מסובך. היופי של המנה הזו טמון במגוון שלה; אתה יכול להוסיף עשבי תיבול, ירקות או חלבונים כדי להתאים אותו לטעם שלך. הנה מתכון בסיסי אך טעים שיעזור לך להתחיל.

איך להכין פסטה עם קרם פרש – הרכיבים:

צִיוּד:

שלבים:

  1. ממלאים סיר גדול במים, מוסיפים קורט מלח ומביאים לרתיחה.
  2. מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים לפי הוראות האריזה עד לדרגת אל-דנטה.
  3. בזמן שהפסטה מתבשלת מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית.
  4. מוסיפים את השום הטחון למחבת ומאדים 1-2 דקות, עד שהוא ריחני אך לא שחום.
  5. מנמיכים את האש ומוסיפים את הקרם פרש למחבת תוך ערבוב לאיחוד עם השום.
  6. אם משתמשים, מוסיפים למחבת את הסלמון המעושן או חזה העוף ומחממים בעדינות, היזהרו לא לתת לקרם פרש לרתוח.
  7. מסננים את הפסטה המבושלת ומוסיפים אותה לטיגון, תוך כדי ערבוב כדי לצפות את הפסטה בצורה אחידה ברוטב.
  8. מסירים את המחבת מהאש ומערבבים פנימה את גבינת הפרמזן המגוררת עד להמסה ולפיזור אחיד.
  9. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם.
  10. מעט לפני ההגשה מעטרים בעלי הבזיליקום הקרועים.

הגישו מיד בעודו חם, ותיהנו מהטעמים הקרמיים והמנחמים של מנת הפסטה הפשוטה אך הטעימה הזו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות