מתכון לשניצל דק קריספי
סתיו סעדון עמר משתף אותנו במתכון מושלם לשניצל קריספי דק
מצרכים:
קילו חזה עוף פרוס דק דק
2 ביצים
כף קטשופ
כף חרדל
כף מיונז
½ כפית אבקת סודה לשתייה
כפית גדושה מלח
כפית פלפל שחור
½ כפית כורכום (לא חובה)
2 כפות גדושות קמח (חובה)
לציפוי:
פירורי לחם זהובים
פירורי פאנקו (פירורי לחם יפניים)
אופן ההכנה מופיע בהמשך
מתכונים נוספים:שניצל תירס ב-10 דקות
שניצל במילוי פירה
שניצל וינאי מתכון מושלם
מתכון נוסף לשניצל דק:
אופן הכנה:
1. בקערה נשים יחד את כל חומרי המרינדה יחד עם חזה העוף הפרוס.
2. נערבב היטב, נכסה ונעביר למקרר לשעה (אפשר גם יותר).
3. בקערה נפרדת נערבב יחד את פירורי הלחם ופירורי הפאנקו.
4. לאחר שעה במקרר נערבב היטב את נתחי העוף עם הבלילה, ונעביר אחד אחד לקערת הפירורים לציפוי.
5. יד אחת ברטוב ויד אחת ביבש.
6. נקפיד להצמיד טוב טוב את הפירורים כי הפאנקו מעט עקשן.
7. נטגן בשמן עמוק לא רותח מאוד כי הפאנקו נשרף יחסית מהר.
8. נוציא לנייר סופג/רשת.