דרגו את המתכון

מתכון פאי שוקולד וקרמל מלוח דקדנטי

פאי השוקולד והקרמל המלוח הזה הוא נישואים אלוהיים של שוקולד עשיר וקטיפתי וקרמל מפנק וחמאתי, כולם שוכנים בקרום מתקלף וחמאתי. זהו קינוח המתאים לבני המלוכה, אך פשוט מספיק להקציף לכל אירוע. מקורו במיזוג של טכניקות מאפה צרפתי קלאסי עם חדשנות קינוח אמריקאי, פשטידה זו הפכה לפינוק אהוב ברחבי העולם. עם האיזון המושלם של טעמים מתוקים ומלוחים, זה בטוח ישמח את בלוטות הטעם שלך וישאיר אותך חשק נוסף.

רכיבים:

עבור הקרום:

למילוי קרמל מלוח:

לציפוי גנאש שוקולד:

מרכיבים חלופיים:

לאוכלי כשרות או לאלו הנמנעים ממוצרי חלב, ניתן להחליף את החמאה שבקרום והקרמל בחלופות ללא חלב כמו שמן קוקוס או חמאה טבעונית. לגרסה נטולת גלוטן, השתמשו בביסקוויטים נטולי גלוטן או בקרקרים של גרהם לקרום.

יתרונות תזונתיים:

כמות: המתכון הזה מניב 8 פרוסות פשטידה נדיבות.

זמן הכנה: כ-45 דקות, בתוספת זמן צינון.

רמת קושי: קל עד בינוני. אמנם כל רכיב הוא פשוט להכנה, אבל תשומת לב לפרטים היא המפתח כדי להבטיח שהקרמל לא נשרף וגנאש השוקולד משיג את העקביות המושלמת.

טיפים לשיפור:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

תפריט נגישות